Oleary’s, Wangborn och efter regn kommer sol!

Dagarna går fort nu, och imorgon åker vi äntligen till Koh Chang!

Det ska bli magiskt att äntligen få se Thailands största ö igen, Det var 14 år sen Maria och jag var där sist. Mycket kommer antagligen vara förändrat.


Vi kommer att bo Kc Grande resort. En resort som vi hört sååå mycket gott om.

Men innan vi är framme så blir det en lång taxiresa, nästan 3 timmar ifrån Ban Phe och således ca 5-6 timmar ifrån Bangkok. Vi kommer åka tidigt så förhoppningsvis kommer barnen att sova den större delen av resan. 


Vi har haft som önskemål med tidigt incheckningen vi hoppas och tror det inte ska vara några problem.


Dagen här började med regn, regn och åter regn. Vi hade tönkt att åka till Happy beach men vi ändrade planerna snabbt till att åka till Akvariet i Ban Phe. Alltid lika trevligt där, dock hade man önskat mer fakta texter på engelska. Jag som är intresserad av havets godheter blir lite frustrerad när jag inte in ta del av alla fakta.


Efter akvariet så började regnmolnen skingra sig, och vi åt lunch på Oleary’s som alltid lysande mat och barnen åt och åt. Ed minstingen i familjen åt som aldrig förr. 

Nöjda och belåtna vände vi hem mot TDV3 med solen i ryggen och vinden i håret så landade vi vid poolen hemma. Vi fick en härlig eftermiddag med sol och bad innan vi började göra oss i ordning för att åka iväg på middag. 

Wangborn blev valet idag, Wangborn är kända för deras pizzor men jag valde en  paneng curry som var ofantligt god, barnen var också nöjda med deras pizzor. Kan alltid rekommendera Wangborn. 🇹🇭🙏🏻Nu laddar vi inför morgondagen, tidig kväll blir det och nya äventyr. 

Häng med oss på nya öventyr imorgon! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


1 Anonym:

skriven

Ja Wangborn är grymt! 😊👌

Svar: Verkligen 🙏🏻🇹🇭⭐️
Familjen Lahtinen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: