Häxan surtant, trasiga skärmar och middagar på stranden.

Nu var det några dagar sen vi bloggade och vad har hänt då? 

Dagarna har tickat på och vi har hängt en del med nyfunna vänner, väldigt roligt att träffa andra familjer och umgås med dom! 


One beach har blivit en klar favorit hos oss, både barn och de vuxna har haft otroligt roligt där. Barnen älskar att gå på krabbjakt och som man gjort det. Riktigt stora krabbor har man lyckats få tag på. 

Vi har inte bara hängt på one beach på förmiddagarna nu har vi också åkt ner till stranden för att äta middag. Är magiskt att ta ett dopp i havet trots att mörkret faller på. 


Idag bjöd vi hem våra nyfunna vänner till Moment Villa, Vi frågade Petch (chefen) om det var ok innan, vilket det var. Petch fixade fram handdukar några extra solstolar och välkomnade våra vänner med öppna armar. Dom fixar och grejar för oss hela tiden, väldigt bra service här på Moment villa. Under helgen har det också varit långhelg i Thailand, så i helgen var det först 170 studenter här sen byttes dom av av några busslaster av thailändare. Alla som vanligt mycket trevliga. Faktum är att det är oerhört sällan man träffar någon som är otrevlig, och är det någon som är otrevlig så är det nästan alltid någon annan turist. 


Coca-cola beach har vi också besökt, dock blev det ett väldigt kortvarigt besök. Hon som äger restaurangen välkomnade såklart oss med öppna armar,  men barnen längtade till One beach och dessutom fick vi ett väldigt ogästvänligt bemötande från en turist (svenska, häxan surtant) på stranden. Så vi lämnade stranden och begav oss till våra vänner på one beach istället. 


Vi har även passat på att laga lite skärmar på mobilerna, Elton och Enya fick sina mobiler fixade till en kostnad av sammanlagt 2300 baht, ca 700kr för nya skärmar till iPhone. Dessutom passade vi på att sätta dit extra skydd för 250 baht, ca 80kr. Väl investerade pengar då skärmarna lätt går sönder. Allt fixades på 40 minuter på Tesco Lotus inne i Ban Phe. 


Nu laddar vi inför ett besök i Pattaya och Cartoon Network Amazone vattenpark. Ska bli riktigt roligt att testa den då vi hört mycket gott om den, förra året var vi ju på ramayama vattenpark så vi har lite att jämföra:) 


Om någon har ett bra tips på hotel i pattaya så skriv gärna en kommentar:) 

 

Så här hämtar dom upp oss:)

Jag fick en fråga på bloggen hur varmt det är just nu, temperaturen i luften går sällan ner under 30 grader och vattnet i havet är ca 33-35 grader. Galet skönt!

Marknaden bjuder på fin kläder också.

En topp som enya köpte för ca 100 baht, 30kr

Lunch med fina vänner

(null)


Poolhäng!

(null)


Middag på one beach.

(null)


(null)


(null)


❤️❤️❤️

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


Bästa Jake!

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)