Nu drar vi! แล้วเจอกันใหม่ Lar Korn, vi hörs!!

(null)

Dagen är inne, nu drar vi för tredje året i rad till vårt paradis i Thailand. Som vi har längtat efter denna dag. 

Barnen har fått pannkaksfrukost men tyvärr var nerverna inför resan större än deras hunger så så mycket för pannkaksfrukost blev det inte. Haha. 

Dom är på gränsen till övertaggade här, låter lovande inför 12 timmars flygning va?! Haha.


Efter många om och men så kommer också Dow och Jake hålla öppet på restaurangen på tdv3, för oss är det väldigt bra nyheter. Inte bara för att Dow och Jake med personal är fem plus, utan för oss som en barnfamilj blir det svårt att åka iväg längre sträckor för att äta mat på kvällen. 

Nu kan det yngsta barnen äta lite tidigare sen kan vi lägga dom i huset. Självklart använder vi oss av en babyalarm och huset är bara 20 meter ifrån restaurangen. Maten som Dow och Jake skapar är också magisk, bara den är värd att uppleva. 

Tre veckor blir vi borta denna gång, vi har planerat in en dag i ramayan waterpark ( en av världens största vattenparken) sen tar vi någon natt med tillhörande shopping i Pattaya. Koh Samet kommer vi också att åka till, ni som följt bloggen vet hur mycket den lilla ön betyder för Maria och mig. 

Har ni några tips så får ni mer än gärna skriva något i kommentarerna, eller om ni bara vill hälsa eller fråga något så gör det! 

Rapporterna ifrån våra vänner som redan är nere i Ban Phe och TDV3 är positiva, extra glädjande var det att höra att det fanns ett stort urval av fotbollströjor på marknaden i Ban Phe. Tror de behövs för efter att våra barn varit där så kommer de ta slut. Haha. 

Fotbollströjorna med tillhörande shorts håller bra, och de är utan tvekan de kläder som våra barn bär mest av alla andra plagg. Vi får hoppas att det kanske finns några svenska matchtröjor också. Skulle passa perfekt till matchen på Tisdag. 

I år kommer vi dessutom att ta med vår apple-tv. Förhoppningsvis kommer vi att kunna följa fotbolls-VM via den. Dessutom har nu TDV3 installerat fiber, vilket är super!

Åttondelen mot Schweiz kommer att sändas 16:00 svensk tid och det är runt 21:00. Det kommer bli magiskt!! 


Hinner vi med en liten lägesrapport vid mellanlandningen i Kiev så skriver jag ett snabbt inlägg där. 


Tills nästa gång, แล้วเจอกันใหม่ Lar Korn, vi hörs!!