Vi hamnade på festival!

Det mest oplanerade stunderna brukar oftast bli de mest lyckade. Vi hade tänkt se en fireshow och äta middag på Driftbar.

 Vi tog en liten fördrink och mellanmål på Vikingbar innan vi drog vidare i vår "grisbil" eller songtaew som det heter på thailändska. Min thailändska är inte den bästa, som ni sett i tidigare inlägg, så Googla gärna en bild på den innan ni beställer så att det inte kommer en hel buss.

Nog om mina thailändskakunskaper, vi drog iväg till Ao Kai-stranden och Driftbar. Vi hade hört rykten om att det skulle vara en surftävling under förmiddagen, men när vi väl kom dit visade det sig vara mycket mer än en tävling. Vi fick inte bord på Driftbar, så vi gick vidare längs Ao Kai-stranden och hittade till slut ett annat ställe. Om sanningen ska fram, känns det som att vi varit på hundra ställen med bättre mat och service, men atmosfären på Ao Kai var fantastisk. Barnfamiljer varvades med backpackers och thailändare, och alla var där för att ha roligt!


Och roligt hade vi också. Efter maten gick vi tillbaka till Driftbar och fick ett bord. Vi beställde lite dricka och såg på ett liveband som spelade. De var riktigt bra och blandade egna låtar med covers. Underbar stämning och det var så fantastiskt roligt att se barnen också ha kul.

Liam (Maria och Jörns barn) hade köpt två pikétröjor till Elton och Ebbot. Edith och Enya fick också varsin grej. Dessutom fick vår minsta passagerare en egen magväska som han är otroligt stolt över. Vi är så tacksamma för den vänligheten!

Väl på festivalen dansades och sjöngs det. Direkt efter livebandet blev det fireshow, vilket var väldigt uppskattat! Det var faktiskt en av de roligaste stunderna under våra år i Thailand. Underbar atmosfär och kanske såg man sig själv i de yngre backpackers som just påbörjat livets resa.

Som jag började: de mest oplanerade stunderna tenderar alltid att bli de lyckligaste.Vad är så sensmoralen i detta inlägg?

Kanske att de mest minnesvärda och lyckliga stunderna ofta uppstår när vi släpper på planeringen och istället omfamnar spontaniteten. Livet bjuder på sina bästa ögonblick när vi är öppna för det oväntade och tar vara på varje ögonblick. 

Planera mindre och fånga nuet – Andas och njut!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)